Apel la solidaritate

Spitalele sunt sufocate de sutele de pacienți care vin in stare grava dar nu mai găsesc niciun loc la ATI. In acest moment medicii sunt in situația in care cauta solutii pentru a-i putea prelua si, pentru a-i ajuta pe cat mai mulți au amplasat paturi ( targi hidraulice) in UPU sau pe holuri. Bolnavii stau in ambulante pentru ca medicii sa găsească un pat liber.

Pana astazi ne-au solicitat sprijin, pentru ca au epuizat resursele disponibile, Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni din Bucuresti, Spitalul Judetean Brasov, Spitalul de Urgenta Valcea, Spitalul CF Timisoara, Spitalul Municipal Oltenita, Spitalul Judetean Satu Mare, Spitalul Municipal Carei, Spitalul de Pneumoftiziologie Satu Mare.

Au in continuare nevoie urgentă de targi hidraulice pentru pacienți, aparate Airvo hi flow si de materiale de protectie (masti FPP3 cu valva). O targă hidraulica costa între 9000-15.500 lei fără TVA, in functie de specificatii si utilizare.

Cu sprijinul mai multor sponsori am reușit până acum sa donam 40 de targi hidraulice si materiale de protectie (15000 de masti FPP3 cu valva), însă nevoia e mai mare.

Apelul nostru este sa ne ajutați să-i putem ajuta sa salveze vieti.

Donatia poate fi facuta direct spitalului (va vom oferi toate detaliile) sau puteti sponsoriza Asociatia Colegiul Pacientilor care va utiliza suma in totalitate pentru achiziția de echipamente si materiale de protectie ce vor fi donate spitalelor.

Pentru donatii/sponsorizari ne puteti contacta la: tel 0721309825, email: [email protected]

Cont in lei : RO68BTRLRONCRT0286928701, deschis la Banca Transilvania

Titular cont: Asociatia Colegiul Pacientilor