February 17, 2016 at 12:00 pm

Mesaj transmis catre Colegiul Pacientilor de un pacient.

Vreau sa semnalez bataia de joc pe care sunt obligati sa o indure bolnavii din Spitalul Fundeni.
Dna Manager din Institutul Clinic Fundeni isi bate joc din ce in ce mai tare de mii de pacienti.

Astazi a fost pusa in functiune bariera la intrarea in spital. Fapt care a paralizat toata sos Fundeni.

De la Morarilor pana la intrarea in Institutul Clinic Fundeni am facut o ora si 37 min, drum care se face in max 15 min. Ca sa ai acces in spital platesti 5 lei apoi ptr fiecare ora de stationare costa 1.5 lei.

De stat stai pe la usile cabinetelor cu orele, niciodata nu am plecat mai devreme de ora 15 deci….Daca vreau sa ies din spital sa merg sa cumpar vreun medicament pe care nu-l gasesc prin imprejurimi dau alti 5 lei si tot asa.Se pare ca spitalul s-a transformat in Mall dupa tarifele nesimtite pe care le percepe dna manager Carmen Orban.

Ca sa iesi din spital era aproape imposibil ptr ca iesirea era blocata de masinile care intrau.

Deci stai 17 min ca prostul pe loc la poarta sa intri apoi inca atat ca sa iesi.La iesire din cauza blocarii a fost imposibil sa fac stanga spre Morarilor asa ca am facut dreapta spre Colentina si am ales alt traseu .

Sa-i duc bonul de benzina dnei Orban poate mi-l deconteaza? Avem bariere dar…….. lifturile nu functioneaza.Bolnavii urca pe scari 5 etaje sau mai mult,li se face rau.Sunt bolnavi cardiaci si bolnavi cu leucemie.

La hematologie unde pacientii cu leucemie treb sa traiasca intr-un mediu steril holcaie microbii si mizeria.Personalul de curatenie face curat la baie cu apa chioara.Cand am cerut sa fie pusa cloramina in wc mi-au raspuns ca nu au voie sa puna ptr ca miroase a clor.Mai bine sa miroasa a jeg si materii fecale.Cu manusile cu care se spala wc si se umbla in cosul de gunoi plin de hartiile cu rahat se deschid usile din salonul bolnavilor fara imunitate.Ai leucemie,vii sa suporti un tratament cu citostatice ca sa-ti prelungesti viata in schimb te pricopsesti cu alti virusi inclusiv clostridium care de cele mai multe ori e mortal.

Sunt lucruri traite nu inventate.Si traite lunar de trei ani si ceva.Poate faceti un reportaj,poate se schimba ceva.Poate spitalele vor fi conduse de cineva capabil nu de o doamna care pune pret pe banii de parcare nu pe viata oamenilor.

Un platitor de CAS

 

 

2 gânduri despre „Situatie penibila la Institutul Clinic Fundeni

  1. De ce daca platim lunar CAS-ul nu avem dreptul la anumite analize gratuite mai ales ca Testul Western Bbloot pentru virusul Bolrelia (muscatura de capusa) care se face in doua formule nu este gratuit ni s-a zis ca nu este din gama analizelor frecvente anul trecut in luna Iunie am platit pentru o formula 189 Lei si inmultit la doua formule 378 Lei . Daca cineva are nevoie de un RMN de ce se plateste solutia de contrast 150 Lei pentru angajati si 80 lei pentru pensionari ? Marea intrebare atunci de ce mai platim CAS-ul ? Sunt si alte boli grave care nu sunt decontate nu toata lumea isi permite ca Parlamentarii sa se trateze in strainatate si de ce se tin spitalele inchise numai in Oradea in ultimii ani s-au inchis 3 spitale si o poloclenica . Fosta cladire in care era Spitalul de Neurologie si fosta cladire in care era Policlenica mare , Nr.1 s-au retrocedat iar acum sun adapost pentru bochetari iar bolnavii asteapta 2-3 luni pentru un loc in spital unde bolnavii sunt la Pampers trebuie sa si le cumpere din afara spitalului si anumite medicamente .

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.