Am ajuns la 5000 LIKE-uri!

Va multumim ca ati fost si sunteti alaturi de Colegiul Pacientilor!

Aprecierile voastre sunt importante pentru noi, si impreuna putem comunica si prietenilor prietenilor nostri faptul ca existam si luptam pentru sanatatea oamenilor!

Daca esti sanatos fii alaturi de noi, da LIKE la pagina noastra, inscrite-te gratuit in ONG-ul nostru: https://colegiulpacientilor.org/inscrieri/ . Mai multe voci au rasunet care poate fi auzit, iar problemele din sistemul de sanatate vor putea fi rezolvate.

  • Intra pe pagina Colegiul Pacientilor  http://www.facebook.com/colegiulpacientilor
  • Invita prietenii din lista ta de prieteni din Facebook, la Invite Friends to like Your Page si astfel mesajele noastre ajung la cei ce au nevoie de ajutor.

Poti sa te inscrii ca voluntar pentru a desfasura proiectele noastre in zona care locuiesti si de a identifica ce probleme au pacientii din orasul tau. Cu doar cateva ore din timpul tau poti salva vieti! Inscrierea ca voluntar este la: https://colegiulpacientilor.org/voluntar/

Urmareste proiectele noastre, implica-te, si poti sa aduci zambete!

STOP coruptia din sanatate! Respect pentru pacienti!

Reamintim ca:

COLEGIUL PACIENTILOR este o asociație de pacienti cu peste 5000 membri, fondată in 2015 care și-a propus să identifice și să monitorizeze rezolvarea de catre instituțiile abilitate a problemelor cu care se confruntă cetațenii in accesarea serviciilor medicale și a beneficiilor legate de sanătate. Contribuim activ cu propuneri și soluții alternative la politicile de sanătate publică. Puteti afla mai multe despre noi pe situl: http://www.colegiulpacientilor.org sau http://www.facebook.com/colegiulpacientilor

Colegiul Pacientilor, Asociatie de pacienti, Stop coruptia in sanatate