Colegiul Medicilor se intreaba de ce pacientii isi pierd respectul fata de profesia de medic! Va spunem noi de ce, pentru ca tolerati indolenta, nesimtirea si coruptia care a ajuns la cote insuportabile.

In orice discutie cu reprezentati ai corpului medical se blameaza lipsa de respect si recunostina a pacientilor fata de corpul medical si suntem intrebati cum e cu putinta. Ca vor pleca medicii din tara daca contiuna asa!

A venit momentul sa vedem ce spital il va recruta pe Dr. Geambasu! Chiar vrem sa plece!

Realitatea este ca societatea s-a schimbat si pacienti curajosi ca domnul de mai jos au curaj sa ia atitudine si sa nu toreleze marlania indolenta si nesimtirea ce domneste in multe sectii de spital, platite din contributiile noastre la CAS.

Draga CMR ( Colegiul Medicilor din Romania ) atata timp cat nu iti cureti ograda de ignoranti, spagari si incompetenti tot corpul medical va avea de suferit. Am o veste proasta pentru tine, 5 milioane de romani lucreaza in mediul privat, in corporatii unde se cere exigenta, eficienta si respect, oamenii invata si iau acasa!

Un ultim exemplu ce nu poate fi tolerat relatat de un pacient pe pagina lui de FB:

Ieri 18.01, in jurul orelor 17:30 m-am prezentat la urgenta spitalului orasanesc Pucioasa cu bunica sotiei mele, datorita faptului ca prezenta dureri acute abodminale. Doamna de garda de la urgente, i-a facut o perfuzie cu glucoza si algocalmin. Dupa ce s-a terminat perfuzia mi-a recomandat sa o iau acasa ca analizele de sange sunt bune si ca nu prezinta nici-un risc.

La insistentele noastre s-a hotarat sa o vada si un chirurg.
Sotia mea a plecat cu bunica ei si cu o asistenta la control la etajul 1 al spitalului unde se afla sectia chirurgie. Doctorul cand a vazut-o pe bunica a inceput sa vorbeasca pe un ton agresiv si inuman la adresa ei si la adresa sotiei. A spus ca de ce am venit la spitalul Pucioasa si de ce nu m-am dus la Targoviste.

Doctorul Geambasu vazand ca sotia mea este insarcinata (7 luni) i-a spus “Copilul tau o sa iasa un handicapat!” Dupa cele intamplate sotia a inceput sa planga si m-a sunat pe mine, eu fiind in acesta perioada la parter langa hainele bunicii.

Eu am urcat la etajul 1 si am vrut sa stiu unde este doctorul si care este numele lui pentru a avea o discutie cu dansul. Doamnele asistente nu a vrut sa imi comunice numele doctorului. Am deschis usa la primul cabinet de pe palier, acolo era dansul, cand m-a vazut a iesit la mine violent, m-a strans de gat si a inceput sa dea cu pumnii in mine, in zona fetei. Eu am pus mana din instinct la cap, el a continuat sa ma loveasca, provocandu-mi la nivelul palmei dreapta, partea dorsala exfoliatii ale pielii si contuzii la antebratul stang.


Deasemenea a incercat sa o loveasca pe sotia mea cu piciorul in abdomen stiind ca este insarcinata. Doar un noroc a facut ca ea sa se fereasca in acel moment.

Intreb si eu…. Cum este posibil sa mai existe astfel de doctori in spitalele din Romania????
Domnul chirurg Geambasu Costel nu este la prima abatere, a mai avut conflicte cel putin la fel de violente cu pacientii.
Colegiul Medicilor din Romania nu stie de acest domn doctor care face pe zmeul pe sectia lui? Va rog daca ati auzit sau ati trecut prin ce am trecut eu cu acest doctor sa lasati un comentariu.

Va rog deasemenea sa distribuiti aceasta postare! Impreuna poate schimbam ceva… sper…

V-am atasat 2 clipuri sa va convingeti.” a scris Alexandru B. pe pagina lui de FB unde a postat si imaginile de mai jos.