50 milioane lei au cheltuit Primariile pentru luminitele de craciun de anul acesta, la aceasta suma se adauga bani arsi pe balciuri, targuri si concerte ce vor completa spectacolul prostiei.

In timp ce primarii ard bani nostrii pe zorzoane mult blamatele ONG-ur strang leu cu leu si cumpara incubatoare pentru maternitati, renoveaza si construiesc spitale.

„Când primăriile aprind beculețele, USR vă aprinde luminițele! În 2018, autorităţile locale au cheltuit cheltuit 50 de milioane de lei, echivalentul a 11 milioane de euro, pe iluminatul festiv şi focurile de artificii de Revelion. Sunt mai mulți bani decât anul trecut (când s-au cheltuit 34 de milioane de lei), dar tot lipsesc sume care nu s-au realizat prin SICAP, spre exemplu o achiziție pentru luminițe, a Primăriei Capitalei, în valoare de 6 milioane lei, făcută pe siteul propriu”, au scris reprezentanții USR care au realizat studiu insotit de o harta care arata cata cheltuit fiecare primarie.

O alta mare realizare a marilor nostrii conducatori este fapul ca au adus bugetul sanatati ca % din PIB la cel mai scazut nivel din EUROPA in timp ce cheltielile cu luminite au crescut cu peste 50%.

Dragi cetateni cand veti merge la spital si veti fi operat intr-o sala necorespunzatoare, de o echipa subdimensionata si fara a avea la dispozitie toate materialele necesare sa va aduceti aminte pe cine ati votat si ce frumos v-a luminat drumul spre spital.