Prietenii Inimii – grup de suport Park Lake Shopping Center din Bucuresti, Septembrie 2017

Cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, marcata in data de 29 septembrie 2017, Colegiul Pacientilor a sustinut o campanie la nivel national de informare, constientizare si educare a  populatiei cu privire la bolile cardiovasculare si la modalitatile de prevenire a acestora, campanie denumita “Prietenii Inimii” .

In Bucuresti, au fost amplasate 2 standuri  in incinta Park Lake Shopping Center in intervalul  orar 10-22,  unde oamenii au fost invitati sa-si verifice gratuit valorile tensiunii arteriale, pulsul si saturatia de oxigen si, de asemenea au primit sfaturi utile de la specialisti si materiale informative despre  monitorizarea sanatatii inimii si a sistemului cardiovascular .

Daca doresti sa te implici in actiunile si proiectele noastre, vino alaturi de noi! (https://colegiulpacientilor.org/voluntar/). Impreuna vom putea schimba ceva!

 Despre COLEGIUL PACIENTILOR:

COLEGIUL PACIENTILOR este o asociație de pacienti cu peste 6000 membri, fondată in 2015 care și-a propus să identifice și să monitorizeze rezolvarea de catre instituțiile abilitate a problemelor cu care se confruntă cetațenii in accesarea serviciilor medicale și a beneficiilor legate de sanătate. Contribuim activ cu propuneri și soluții alternative la politicile de sanătate publică. Pentru mai multe informatii, puteti accesa : www.colegiulpacientilor.org  sau  http://www.facebook.com/colegiulpacientilor

asociatie de paciento colegiul pacientilor, protectia pacientilor, drepturile pacientilor