Colegiul Pacienţilor, sucursala Caraş-Severin, recent înfiinţat a organizat astăzi, 12 aprilie 2018, o primă acţiune în cadrul Consiliului Judeţean.

Angajaţii Consiliului Judeţean au acceptat provocarea tinerei cu suflet mare, Daiana Cornea preşedintele Colegiului Pacienţientilor, filiala Caraş-Severin şi au donat astăzi sânge pentru a ajuta bolnavii din spitale. Angajaţii forului judeţean, fără să stea pe gânduri au venit în număr mare să-şi ajute semenii. La actiune a participat şi presedintele Consiliului Judeţean Silviu Hurduzeu dar şi cei doi vicepreşedinţi Ionuț Popovici şi Flavius Nedelcea. Din păcate din cauza unor probleme de sănătate Silviu Hurduzeu şi Ionuţ Popovici nu au putut dona deşi au încercat, doar Flavius Nedelcea a reuţit să ducă această misiune până la capăt.

Trebuie să vă spun că este o inițiativă a filialei Caraș-Severin a Colegiului Pacienților. Domnișoara Daiana Cornea ne-a făcut o solicitare privind o acțiune de donare de sânge, o acțiune umanitară, ne-a solicitat un spațiu aici în clădirea Consiliului Județean. Am acceptat ca acest lucru să se întâmple la parterul instituției. Eu mă bucur că o astfel de acțiune a avut loc și că este implicat și Consiliul Județean Caraș-Severin, nu ca instituție, dar prin cei care activează în aparatul propriu al CJ”, ne-a declarat preşedintele CJ Caraş-Severin Silviu Hurduzeu”.

Asociatie de pacienti, donare sange, Caras Severin, protectia pacientilor