Colegiul Pacientilor a fost prezent azi in cadrul Evenimentului SkirtBike in Oradea, 29 mai, alaturi de Spitalul Pelican, Avon, si alți parteneri, unde am susținut lupta împotriva cancerului la sân si a cancerului de col uterin . Printre circa sute de participante îmbrăcate in roz, culoarea simbolica pentru lupta împotriva cancerului la sân, am împărțit vouchere pentru prevenția celor doua maladii, din partea Spitalului Pelican.

Fiecare participanta va primi doua VOUCHERE din partea Spitalului Pelican, pentru efectuarea investigatiilor minime necesare pentru depistarea din timp a cancerului de san, precum si a cancerului de col uterin. Ele vor putea beneficia de consultatii de oncologie si ginecologie GRATUITE precum si de 50% reducere pentru investigatia de mamografie si ecografie, pentru preventia cancerului de san si a cancerului de col uterin, pe durata lunii iunie 2016.

In cadrul evenimentului SkirtBike Oradea, tema ediției a III-a, este una specială, întrucât dorim sa sprijinim lupta împotriva cancerului la sân, printr-o promisiune pe care să și-o asume fiecare participantă la eveniment: promisiunea de a verifica că are o stare fizică bună, printr-un control periodic la sân:

Consultatia de ginecologie gratuita

Consultatia de oncologie gratuita

Pentru o ecografie de san cu reducere 50% , pacienta va achita 50 lei

Pentru o mamografie (la ambii sani) cu reducere 50% , pacienta va achita 60 lei

Pentru o investigatia de Frotiu Babes Papanicolou cu reducere 50% , paciena va achita 45 lei

Cancerul la sân este prima cauza de deces in randul femeilor din Romania. In fiecare an, aproximativ 6.000 de femei se imbolnavesc de cancer la san si peste jumatate pierd aceasta batalie, cauza principala fiind diagnosticarea bolii in stadiu avansat. Diagnosticat in faza incipienta, cancerul la san, poate fi tratat relativ usor si fara urmari, chiar vindecat. Descoperit in stadiu 0 sau 1 poate fi vindecat in proportie de 94%.

In fiecare an, aproximativ 6.000 de femei se imbolnavesc de cancer la san si peste jumatate pierd aceasta batalie, cauza principala fiind diagnosticarea bolii in stadiu avansat. Diagnosticat in faza incipienta, cancerul la san, poate fi tratat relativ usor si fara urmari, chiar vindecat. Descoperit in stadiu 0 sau 1 poate fi vindecat in proportie de 94%.

colegiul pacientilor – preventie- sanatate- cas-cancer de san- vindecat-