Domnul Arafat este îngrijorat de marele Bau Bau, privatul care fură medicii săracilor, această teamă este evocată într-un articol publicat de Adevărul unde este preluat un citat de pe facebook al domnului Arafat preluat şi de noi mai jos.

Dragă cititorule, în Germania sunt înregistrate 3238 spitale ce deservesc în marea lor majoritate asigurarea publică Germana dintre acestea doar 833 sunt spitale de stat restul de 2405 fiind adimistrate privat fie pentru profit 1356 unitati sau de catre ONG-uri (alea cu Soros ) 1040 unităţi.

Dragă cetaţean roman, daca pană şi neamtul prin statul German a realizat că doar o concurenţă serioasă între public şi privat poate genera calitate chiar crezi că statul Roman are capacitatea să facă cea ce nu au reuşit nemţii? Ipocrizia nu are limite în administratia publică romanească, nu uitaţi COLECTIV!

Este evident că cei de la butoane nu sunt înstare să genereze nici o schimbare şi „Dacă nu schimbi nimicnimic nu se schimbă„. Schimbă -i tu pe ei pană nu te ingropă cu zile !

Ziarul Adevarul a publicat un articol in care preia şi opinia dl. Arafat de mai jos: „Reducerea numărul medicilor şi al asistenţilor cu experienţă în domeniul medicinii de urgenţă din spitalele publice, va duce la un imapct pe îngrijirea pacienţilor în sectorul public. Astfel, este posibil să nu mai poată Spitalulul Floreasca să asigure medicii de pe ambulanţele de terapie intensivă SMURD sau medicii care deservesc elicopterul SMURD. La fel spitalul Universitar şi spitalul Bagdasar, este posibil dacă pierd un număr de medici să nu mai poată asigura medicii şi asistenţii de pe ambulanţele SMURD pe care le deservesc. Totodată, este posibil că în UPU numărul personalului calificat să scadă ducând la disfuncţionalităţi grave. Acest lucru se adaugă la pierderea unei părţi din finanţare către comercianţi, care au nevoie de sume care includ şi profitul lor, că ei sunt comercianţi în final. Exemplul Bucureştiului poate să se repete şi în alte judeţe şi municipii unde există un sector privat interesat sau unde urmează să apară furnizori privaţi în domeniul urgenţei ştiind că ei pot accesa fondurile publice. Cu alte cuvinte, deschiderea finanţării publice din bugetul de stat este asemănătoare unui borcan de miere deschis lângă un urs, acesta nu va rezistă până nu-l consumă integral. Aşa este şi cu comercianţii în domeniul urgenţei, ei vor vrea cu trecerea timpului o parte mai mare din bugetul de stat alocat sectorului public. Astfel de demers va duce la destabilizarea sectorului public, la împrăştierea resursei umane şi implicit la un impact negativ asupra pacienţilor”, a scris acesta într-un pesaj pe Facebook.

Citeste mai mult: adev.ro/q59vrk