Consiliere psihologica telefonica gratuita

Colegiul Pacientilor ofera consiliere psihologica telefonica gratuita in limba Romana. Serviciul poate fi apelat din orice tara. Ariile terapeutice acoperite sunt:


Programari la nr. de tel: 0790 896 477 sau 0764 700 421

Asociatia Colegiul Pacientilor doreste sa vina in sprijinul persoanelor aflate in dificultate emotionala, cauzata de izolarea la domiciliu sau carantina si infiinteaza o linie telefonica pentru consiliere psihologica gratuita. Terapie psihologica gratuita, la telefon.

Sedintele de consiliere telefonica vor fi adaptate nevoilor individuale ale persoanelor care solicita suport psihologic. Serviciile gratuite se adreseaza deopotriva adultilor, copiilor si varstnicilor, fiind o forma perfecta de consiliere psihologica chiar si pentru cuplurile atat de incercate in aceasta perioada.

Pentru multe informatii si programari, ne gasiti la telefon 0790 896 477 sau la 0764 700 421 precum si la email [email protected].

Serviciu gratuit de consiliere psihologica, oferit cu spirjinul urmatorilor psihologi si consilieri:


Psihologii, consilierii si terapeutii care doresc sa sprijine acest proiect sunt rugati sa sune la numarul de telefon 0790 896 477 sau sa scrie un e-mail cu datele lor de contact catre [email protected].