Daca doriti sa primit COMUNICATELE NOASTRE DE PRESA puteti sa va inregistrati accesand acest link sau scanati codul QR de mai jos.

QR Code Image

Daca doriti sa va abonati la NEWS LETTER-UL nostru puteti sa va inregistrati accesand acest link sau scanati codul QR de mai jos.

QR Code Image

Colegiul Pacienților ajută publicul răspunzând la întrebări și oferind informații despre aspecte specifice sistemului medical.

Numărul de telefon: 0734-065-618 este un număr cu taxare normală în rețeaua Vodafone

La accest număr puteți atât să ne semnalați problemele dumneavoastră dar și să va exprimați opiniile asupra sistemului medical și problemele sale.

Sau pe facebook messenger scanand acest cod:

messenger_code_colegiul pacientilor

Programul de lucru este de Luni până Vineri în intervalul 10.00-17.00

Deasemenea pe site încercam să punem la dispoziția pacienților resurse și informații generale, sfaturi și știri de ultimă oră legate de sistemul public și privat de sănătate.

Atenție: Ne rezervăm dreptul de a informa imediat autoritățile responsabile în cazul în care informațiile comunicate de dumneavoastră reprezintă o încălcare a drepturilor pacienților, un act de corupție sau de condiționare a accesului la servicii medicale sau orice altă încălcare a legii. Datele dumneavoastră personale vor fi protejate și păstrate anonime până la solicitarea instanței.

Pentru orice informație suplimentară nu ezitați să ne contactați pe formularul de mai jos.

 

Colegiul Pacienților – asociație de pacienți

Un gând despre „Contact

Comentariile sunt închise.