Membrii corporate ai Colegiului Pacienților sprijină campaniile noastre, ajută pacienții și se află în avangarda entităților interesate de politicile de sănătate.

Aici poti gasi un draft pentru contractul de sponsorizare a Colegiului Pacientilor : Contract de sponsorizare CP

Aici poti gasi un material care explica beneficiile fiscale si mecanismul de deducere al sponsorizarilor catre organizatii neguvernamentale: ghid-privind-cheltuielile-cu-sponsorizare

Ne menținem independența prin semnarea cu fiecare sponsor a unui acord de principii si înțelegere.

Contribuțiile pe care le primim de la membrii corporate ne asigură independența față de guvern putând astfel să reprezentăm în mod independent interesele pacienților, prin sprijin sau critică constructivă la adresa politicilor guvernamentale.

Totodată, membrii corporate ne ajută în mod substanțial cu informații și experiența lor pentru a putea luptă pentru introducerea celor mai noi tehnologii și descoperiri științifice în politicile de sănătate și practică medicală.

Dacă reprezinți un agent economic sau altă organizație care se regăsește în principiile noastre și dorești mai multe informatii sau să ne sprijini, contactează-ne completand formularul de mai jos:

Colegiul Pacienților – asociație de pacienți

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.