Înscrie-te în asociația noastră. Nu te costă nimic și cu cât suntem mai mulți, cu atât vocea noastră va fi auzită și idealurile noastre pot deveni realitate.

Ajută ca voluntar și implică-te măcar câteva ore pe săptămâna în proiectele noastre.

Invită-ți prietenii să se alăture asociației noastre și fii promotorul viziunii noastre în comunitatea ta.

Refuză și semnalează orice încălcare a drepturilor pacienților și nu accepta nici o formă de condiționare a accesului la servicii medicale în sistemul public.

Directioneaza 2% din impozitul platit de tine catre asociatia nostra completand formularul 230

Daca vrei sa ne sprijini in orice alta forma te rugam nu ezita sa ne contactezi.

Dacă reprezinți un agent economic sau altă organizație care se regăsește în principiile noastre și dorești să ne sprijini, contactează-ne!

Colegiul Pacienților – asociație de pacienți

2 gânduri despre „Cum te poți implica

 1. La primul contact cu acest blog am aflat lucruri pe care ca pacient, cetatean roman le stiu si mai ales le simt .Da , stiu, medici au salarii mici indecente ,pe cand noi aialaltii ( inginerii, strungarii, muncitorii in constructii,etc, etc, avem salarii decente , ca sa nu zic mari. Spuneti lucruri stiute de toata lumea , dar nu spuneti lucrurilor pe nume.
  Salariile bugetarilor, fie ei medici, politisti, militari,parlamentari, judecatori, avocati, functionari, etc, etc, etc,provin de undeva. Ati ghicit: din PRODUCTIE. Ea produce banii, fara ea nu se produc BANII atat de ravniti si de solicitati. Pai daca in demersurile noastre ,uneori chiar si in strada cerem numai bani, ei nu ni se vor da ca nu are economia de unde sa-i ia. E drept ca 80 % din ei sunt furati , cu consursul nemarginit ale parlamentarilor
  Parerea mea este ca trebuie sa cerem legi care sa impulsioneze si sa sprijine productia economica, functionarea economiei ( producatoare de bani, taxe si impozite, etc )
  Sa cerem legi care sa determine pe cei abilitati sa aplice legile, sa le aplice corect , sa raspunda si ei penal atunci cand ” gresesc „.
  Iar in privinta Angliei, nu mai spuneti prostii de genul asteptarior cu lunile pt. un consult la specialist ( mai avem si noi ,copii, nepoti, prieteni care lucreaza in Anglia…). Ar muri dracului pe capete in asteptarea vindecarii !
  Deci, daca vrem bani, cei abilitati si inscoliti sa-i produca, trebuie sprijiniti ( cu legi economice bune – nu cu alti bani ).
  Stiu ca la cest demers al meu aveti multe raspunsuri- avocatesti- desigur.Toti suntem „avocati” buni.
  Ne aparam interesele ,cu mainile si cu picioarele, dar…problemele noastre nu le vom rezolva decat cu o logica corecta, cu punerea punctului pe „i”.
  S-auzim numa’ de bine ( da’ nu cred ) !
  Cu stima , Bologa Gh.

  1. Buna ziua, Multumim pentru feedback-ul oferit, ne vom stradui si mai mult sa punem punctul pe „I”, Cu siguranta pe masura ce vom fi mai multi si vom avea mai mult timp pentru a aprofunda fiecare aspect capacitatea noastra de a contribui constructiv si concret la imbunatatirea sistemului sanitatar va creste. Suntem o organizate de voluntari si tot ce facem tine doar de noi, asteptam orice diritor sa se impilice. Numai bine !

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.