Consiliere psihologică telefonică gratuită pentru persoanele aflate în carantină sau izolare


Colegiul Pacientilor ofera consiliere psihologica telefonica gratuita pentru persoanele aflate in carantina sau izolare.

Romania se confrunta astazi cu o problema majora, epidemia de coronavirus (COVID 19). Studii recente au aratat ca izolarea poate produce o gamă largă de efecte psihologice, incluzând simptome de stres, depresie, sentimente de confuzie, furie și frică și chiar abuzuri de substanțe.

De asemenea, trebuie luat in calcul stresul provocat de problemele legate de stabilitatea financiara pusa in pericol de perioada de izolare, precum si consecintele economice potentiale ale COVID 19.

In acest context, Asociatia Colegiul Pacientilor doreste sa vina in sprijinul persoanelor aflate in dificultate emotionala, cauzata de izolarea la domiciliu sau carantina si infiinteaza o linie telefonica pentru consiliere psihologica gratuita. Terapie psihologica gratuita, la telefon.

Sedintele de consiliere telefonica vor fi adaptate nevoilor individuale ale persoanelor care solicita suport psihologic. Serviciile gratuite se adreseaza deopotriva adultilor, copiilor si varstnicilor, fiind o forma perfecta de consiliere psihologica chiar si pentru cuplurile atat de incercate in aceasta perioada.

Pentru mai multe informatii si programari, ne puteti contacta la: [email protected]

Serviciu gratuit de consiliere psihologica, oferit cu spirjinul urmatorilor psihologi:


Psihologii care doresc sa sprijine acest proiect sunt rugati sa sune la nr. 0721309825 sau sa scrie un e-mail cu datele lor de contact catre [email protected].