AgathaLabs.ro alături de Colegiul Pacienților – tehnologie digitală în practica medicală din România

Am dezvoltat Agatha Labs din dorința de a oferi oamenilor, clienților și pacienților noștri, teste și analize medicale sigure și cu rezultate cât mai rapide. Contextul actual ne-a motivat să venim cu soluții într-un timp cât mai scurt, pentru că știm că fiecare secundă contează.


Înțelegem cât e de important să putem oferi oamenilor certitudine, susținere și, nu în ultimul rând, încrederea că totul va fi bine și că starea de sănătate a pacienților va evolua în mod pozitiv. Avem mare nevoie de siguranță, claritate și mai ales empatie, și le oferim pe toate cu drag.


Ne bucurăm să fim alături de COLEGIUL PACIENȚILOR și să susținem organizația și proiectele sale. Un procent din profitul generat în viitor de AgathaLabs.ro va merge către Colegiul Pacienților. Împreună, punem interesele oamenilor și pacienților în prim plan, îndeosebi când e vorba de sănătate.


Avem de acum ocazia să folosim informațiile, experiența și tehnologia noastră în practica medicală din România, cu suportul și susținerea Colegiului Pacienților.


Agatha Labs e un agregator de servicii medicale: teste și analize medicale. Facem legătura online, rapid și sigur, între clienți și furnizorii medicali de teste și analize medicale. Oferim acces la serviciile cu cele mai bune tarife disponibile și cu cele mai rapide rezultate.


Folosim mediul digital online și tehnologia pentru a oferi informații și access la servicii medicale de calitate, tuturor pacienților interesați.


Astfel, contribuim la unul din principalele obiective ale Colegiului Pacienților: oferirea de access universal, liber și nediscriminatoriu la servicii medicale de calitate.


Sănătatea, arma noastră cea mai de preț


Agatha Labs oferă clienților acces la teste și analize medicale profesionale, efectuate în clinici și laboratoare partenere autorizate.

Toate clinicile și laboratoarele partenere sunt autorizate și se regăsesc pe lista oficială publicată de Ministerul Sănătății!

Garantăm accesul online la teste și analize cu cele mai rapide rezultate.

Înțelegem importanța păstrării unui raport corect între calitatea serviciilor și preț – de aceea căutăm, selectăm si prezentăm cele mai avantajoase oferte pentru clienții noștri – cei ce vor deveni pacienții clinicilor partenere.

Alaturi de partenerii noștri, oferim consultanță, sfaturi, soluții și răspunsuri la întrebările și situațiile care îi preocupă în ceea ce privește starea de sănătate, testele și analizele medicale de care au nevoie.

Facilităm comunicarea și accesul


Suntem conștienți de importanța unui răspuns cât mai rapid și ne asumăm responsabilitatea de a crea cele mai scurte legături între pacienți și clinicile noastre partenere, respectiv laboratoarele care efectuează teste și analize. Am inceput cu testele de depistare a virusului SARS-COV-2. Vom continua cu o serie tot mai diversă de teste și analize căutate de voi, clienții noștri.


Programare și plată online, cu rezultate rapide.


Cum funcționează programarea și testarea? 


Pasul 1: Alegi testul sau analiza pentru care dorești programare

Pasul 2: Selectezi zona in care dorești să faci recoltarea/testarea (poate in funcțe de adresa ta)

Pasul 3: Te programezi online și poți plăti online sau la clinică.

Pasul 4: Vei primi două emailuri: unul cu un COD UNIC de IDENTIFICARE cu care te vei prezenta la clinica parteneră si al doilea în care vei primi locația exactă a punctului (clinica sau laboratorul) de recoltare și testare.

Personalul medical de la clinicile și laboratoarele partenere va fi pregătit să preia pacienții și îți garantează rezultate sigure și rapide.