Vă invităm* luni, 22 iulie 2019, începând cu ora 15:00, la un workshop gratuit având ca temă: “Consultația privind inițierea a trei propuneri de modificare la contractul cadru CAS și alte propuneri viabile către Ministerul Sănătății”.

Ne vedem la Hotel Continental, B-dul Revolutiei 1989, nr. 2A, Timisoara, pentru a discuta și a găsi soluții viabile pentru problemele pe care le vom identifica împreună.

Împreună vom putea găsi și defini o serie de propuneri legislative care sa fie înaintate către Ministerul Sănătății.

Luni, 22 iulie 2019, ora 10:00

 

 

Pentru întrebări și clarificări:

  D-na Carmen Sas

+4(0)730774481

Despre Colegiul Pacienților?

Suntem o instituție menită să vegheze asupra sistemului medical apărând drepturile oamenilor la sănătate. Principalul obiectiv al asociației este îmbunatățirea cadrului legislativ și al contractului cadru al Casei Naționale de Asigurări, România având cea mai mică pondere alocată din PIB pentru sănătate, doar 5,4%. 

La aceasta întâlnire poate participa orice cetățean, indiferent de vârstă, de statutul social sau educațional ori de rezidență (urban sau rural), uniți cu toții de dorința de a obține pentru noi şi familiile noastre servicii medicale de calitate, un tratament egal și nediscriminatoriu când vorbim de sănătate.

Ajută-ne să facem sănătatea bine!

 

* Asociația Colegiul Pacienților nu folosește datele personale ale membrilor în scopuri comerciale, de publicitate sau marketing. Asociația este înregistrată ca operator de date cu caracter personal conform legislației în vigoare. Prin trimiterea acestui formular de înscriere la eveniment, certific autenticitatea informațiilor declarate.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.