Parteneri

Acestea sunt organizatiile si companiile care au inteles importanta cauzei noastre si care au contribuit la activitatea Colegiului Pacientilor. Multumim pentru suport!

The patient association Colegiul Pacientilor is a recipient of a Google Ad Grants award. The Google Ad Grants programme supports registered nonprofit organisations that share Google’s philosophy of community service to help the world in areas such as science and technology, education, global public health, the environment, youth advocacy and the arts. Google Ad Grants is an in-kind advertising programme that awards free online advertising to nonprofits via Google AdWords.

Parteneri institutionali

Parteneri corporate

Reprezentare

Colegiul Pacientilor isi propune sa fie o prezenta activa in societate si sa reprezinte cu demnitate si diligenta drepturile pacientilor si accesul universal la servicii medicale de calitate

Asociatia Colegiul Pacientilor a devenit incepand cu 5 septembrie 2019 membru oficial al Alianței Internațională a Organizațiilor Pacienților (IAPO).

Alianța Internațională a Organizațiilor Pacienților (IAPO) este o alianță globală unică care reprezintă pacienții din toate țările din toate zonele de boli. Este o organizație umbrelă cu membri din întreaga lume cu activitati centrete pentru pacienti.

In acest moment reprezentati ai asociatiei sunt prezenti in urmatoarele institutii, comisii, asociatii, confederatii si alte entitati juridice la care Colegiul Pacientilor participa sau este reprezentata prin membrii desemnati oficial:Share pe: